Gatekeeper

Gatekeeper е иновативна и достъпна система за откриване на лице, специално разработена за инкасо автомобили. Независимо от физическите размери на помещението, Gatekeeper Ви позволява (лесно и без мащабни настройки на автомобила) да противодействате на Tailgating и Piggybacking.

Редовни ключове или електрически ключалки няма да отворят помещението. Благодарение на свръх-компактения си размер, системата може да се инсталира в изключително малки помещения  Например в бронирани превозни средства или банкомати извън офиси на банката. Досега беше невъзможно да се извърши надеждно разпознаване на едно лице в малките пространства.  Gatekeeper може да се използва и в стаи с неправилна форма – с различни височини на тавана или дори с ъгли.

Какво прави Gatekeeper уникален?
Ниските разходи, Инсталирането на Gatekeeper изисква минимални конструктивни промени на вашия автомобил CIT. Компонентите на Gatekeeper са от висок клас и Ви позволяват да изградите най-достъпната единична блокировка на момента.

Лесна и модернизирана интеграция
Естествено, Gatekeeper може да бъде инсталиран елегантно в нови бронирани камиони, но също така се вписва добре във вашия съществуващ автопарк. Без да се правят големи промени в превозните средства, благодарение на интелигентния контролер, Gatekeeper може да бъде интегриран във всяка система за контрол на достъпа.

Инсталиране и интеграция
За да се установи колко (ако има такива) хора са в стаята, системата използва сензор, който изпълнява 3D измерване. Това е като например при наводняване на стая с вода и изваждане на формата отвътре. Но без риск от удавяне. Системата регистрира стойности, които са характерни за всеки човек и тези стойности се присвояват на потребителски профил във всеки достъп за управление на системата. Ако в зоната за блокиране има повече от един човек, системата ще отбележи отклонението от регистрираните стойности и ще забрани достъпа. Благодарение на модулната архитектура, всяко желано ниво на сигурност е постижимо.