RSH 3000

Мултисейф RSH 3000

Мултисейфът е със закъсняващо отваряне. Времето за закъсняване на ключалката се въвежда първоначално в зависимост от желанието на клиента. Мултисейфът се използва се за съхранение на банкноти, монети и формуляри за банкови офиси и търговски обекти. Използва за удобно разделение на касите на касиери. При приключване на работата касиера прибира наличните суми от горните две чекмеджета в най-долното чекмедже. Изважда от най-долното чекмедже персоналната му каса в допълнителна метална кутия със ключалка на капака и си прибира касовата наличност в друга каса. Следващия касиер, който застъпва на същата каса, донася своята каса отново в персонална метална кутия, която поставя в най-долната част на мултисейфа. Корпуса на мултисейфа е изработен от студено валцувана стомана.

Регулиране на височината
Височината може да се регулира с регулируеми крачета между 685 и 695 мм. (Ако се свалят регулируемите крака, височината ще бъде 674 мм.)
Захващане
В долната част на чекмеджето има два отвора за закрепване на устройството към пода, ако е необходимо.
Чекмеджета
В горното чекмедже има тава за гумени печати, химикалки, кламери и други подобни.
И трите чекмеджета се отварят с фиксиран код с предварително зададени времеви закъснения заедно с ключ.
Двете горни сигурни чекмеджета са за банкноти, които касиерът трябва да има лесен достъп. В зависимост от работните процедури могат да се съхраняват и монети, чуждестранни валути и / или формуляри.
Най-долното чекмедже приема и защитава банкнотите, които са били положени през двата улея.
Заключване
Защита с пин-код  заедно с ключалка. Устройството е оборудвано с уникалната пинкодна ключалка на Robur, която е интегрирана в конструкцията. От клавиатурата могат да бъдат програмирани индивидуални кодове и времеви закъснения за всяко чекмедже.
Вътрешно разпределение
Горното чекмедже има неподвижна тава. Двете горни предпазни чекмеджета имат подвижни разделители и монети. Долното чекмедже има кутия за бележки.
Специални опции
Предлага се при поискване:
1– Един авариен ключ.
2– Свързване към тиха алармена система.
3– Резервна батерия.