Сейфове

Ойросекюрити e представител на ROBUR SAFE AB. Компанията е водещ производител в Европа на банкови трезори, врати за трезори, депозитни шкафове, продукти със забавено отваряне, пожароустойчиви сейфове и всички видове сейфове. 

Мулти сейф – RSH 3000

Сейфът е със закъсняващо отваряне. Използва се за съхранение на банкноти и формуляри в работно време на банкови офиси. Сейфът е подходящ и за съхранение на монети през нощта.Корпусът е изработен от студено валцувана стомана.

Виж повече

Мулти сейф – RSH 2000

Сейфът е със закъсняващо отваряне. Използва се за съхранение на банкноти и формуляри в работно време на банкови офиси. Сейфът е подходящ и за съхранение на монети през нощта.Корпусът е изработен от студено валцувана стомана.

Виж повече

Граждански трезори

Защита срещу кражби
Трезорните касети на Robur тип BF4 са тествани и сертифицирани от SSF, Svenska Stöldskyddsföreningen в съответствие с SSF 1048-2 Bankfack-Krav och Provning.
Описание
Тялото е твърдо заварено устройство, изработено от студено валцувана стомана. Вратите са изработени от специален алуминий. Всяка врата има табелка с номер. Заключването и работата с болтове са вградени във вратата. Пантите са скрити. Петлите идват във вертикални колони, които са закрепени един към друг в трезора.
Лесно регулиране на височината.

Виж повече

Нощни сейфове

Eurosecurity предлага нощен сейф на европейския лидер Robur’s Night със степен на защита IV. Сертифициран от SBSC и ЕЦБ.  В съответствие с европейския стандарт EN 1143-2. Предлага се в четири различни размера с различни опции за идентификация, като RFID и PIN-код.

Възможност за получаване и обобщаване на  направените депозити. Тази информация е достъпна и като текстово съобщение (SMS). Има възможност за IP-връзка на нощния сейф за постоянно наблюдение на паричната стойност и броя на депозитите. Нощният сейф е оборудван с вътрешен и външен четец на бар-код, за да се осигури правилното регистриране на депозитите.

Виж повече

ACM – Депозитен сейф

ACM е удобен депозитен сейф за съхранение, който осигурява сигурно съхранение на банкноти, ценности или документи. Броят на секциите може да се избере според нуждите на клиентите. Всяка секция може да съдържа 6000 банкноти.

  • Контрол на достъп към всяка касета може да се персонализира към различен служител.
  • Оборудван e с устройство за омастиляване или бързо-съхнеща пяна.
Виж повече

Трезорни врати

Трезорните вратите на Robur са тествани и одобрени в класове I, III, V, VII, VIII, X и XI съгласно европейския стандарт EN 1143-1. В допълнение, нашите врати от клас VIII, X и XI също са били подложени и на тежките тестове за експлозиви и разпробиване и са сертифицирани като врати EX-CD.

Всички трезорни врати се произвеждат със стандартно двойно заключване и могат да бъдат оборудвани с различни европейски стандартни ключалки, включително с отдалечена блокировка на клавиатурата, механично заключване и временно заключване, както и най-съвременно електронно заключване с множество функции, включително биометрия и дистанционно управление на IP.

Здравата на трезорните врати е допълнена от атрактивен екстериор с чисти модерни линии, зададени от стилната дръжка.

Виж повече

 

Граждански и обществени трезори

Ойросекюрити ЕООД предлага пълна гама от сглобяеми елементи за трезорни помещения. Дизайнът на трезора е предназначен да отговаря на стандартите на банковата индустрия, гражданските трезори, фармацевтичните доставчици или всяка друга ситуация, където се изискват тествани и сертифицирани продукти.

Вратите за трезори и трезорите са независимо тествани и сертифицирани по EN 1143-1 клас I до XI-EXCD.

Клас VIII до клас XI са тествани и сертифицирани за EX, осигуряващи специална защита срещу експлозиви и CD, осигуряващи допълнителна защита срещу разпробиване.

Виж повече