Обучение в катедра „Отбрана и Сигурност“ УНСС

Обучение в катедра „Отбрана и Сигурност“ УНСС
20.04.2019 Илия Василев

На 19.04.2019г. Ойросекюрити проведе обучение на студенти от катедра „Отбрана и Сигурност“, УНСС. Бяха показани всички тенденции в атаките срещу банкомати и инкасо дружества.

Показана бе новата гама мултисейфове, които дружеството добави в портфолиото си. Мултисейфове са защитени със система за отложено отваряне, както и персонализиране на касата към съответен служител. Основната идеята е  да се предотвратят опити за обир на търговски и банкови обекти чрез премахване на наградата от престъплението.

Демонстрирани бяха специализирани куфари за пренос на банкноти и инкасиране на множество търговски обекти.  Специализираните куфари за защитени със система за омастиляване на банкнотите. Предотвратяват особено опасните атаки срещу инкасо служители. Предпазват клиентите на големи търговски обекти от случайни участия в евентуални атаки срещу инкасо екипи.

Инкасо дейността носи висок риск освен за служителите, които отговарят за толкова големи суми, но и за случайните минувачи в търговските обекти, в които се извършва инкасо.

Нашата мисия е: Без награда за извършителите!