Защита от въоръжени обири

Задимящите устройства X-GuardS са с висока концентрация на прахова боя, която генерира до 30 м³ много гъст дим, е поставена сред банкнотите. Благодарение на ултра тънката димна единица, която се постся между две банкноти, така че не се вижда с просто око и е практически невъзможна да бъде открита без подробна и отнемаща време проверка.

Системата се основава на непрекъсната криптирана комуникация между фалшивата пачка банкноти с интегрираната система като приемник и предавател в помещението по такъв начин, че при въоръжен обир и кражба на пари от банковия офис се задейства димният модул, който генерира до 30 м³ цветен дим. Банкнотите се оцветяват, което ги прави неизползваеми, а в същото време престъпниците са оцветени, което често улеснява намирането на извършителите.

 

 

 

Какво е X-GuardS?

X-GuardS е система за борба с грабежите за сигурност за оцветяване на пари, която е едно от най-ефективните технически средства за предотвратяване на грабежа, при което в хода на бизнес операции се обработва по-голямо количество пари

За кого е предназначен X-GuardS?

X-GuardS е създаден, за да защити паричните средства, където се извършва размяна на пари между служители и клиенти, както и за защита на пари в каси.

Отлично решение за:
• банкови офиси;
• POST офиси;
• Обменни бюра;
• бензиностанции;
казина;
Магазини